Leif Mannerström Jessica Frej

Första gången jag tog plats i tv-rutan var i Januari 2011 då jag var en av deltagarna i det då nya tv-programmet ”Sveriges Mästerkock”.

Strax därefter gick en barndomsdröm i uppfyllelse då jag blev erbjuden jobb på TV4s nya tv-produktion ”Mitt kök”. Något som jag tackade ja till direkt eftersom att vara matkreatör och tv-kock är något av det roligaste jag vet och något jag drömt om sedan jag var 5-6 år.


www

Efter knappt ett år så kastade jag mig in i ett nytt stort projekt med Maria Blohm, nämligen att skapa ett helt nytt sätt att baka glutenfritt på så att det blir gott på riktigt. Tillsammans med Maria har jag nu författat 4 revolutionerande glutenfria bakböcker.

iphone6_jess4

Fest på 30 min.

Min första egna kokbok ”Fest på 30 min.” kom ut hösten 2016 på Bonnier Fakta. En lustfylld bok som jag är väldigt stolt över och med ett tema som ligger mig varmt om hjärtat. I boken hittar ni 12 stycken 3-rättersmenyer som man lagar på 30 menyer. Johanna Kassel tar de fantastiska bilderna.

Jag medverkar regelbundet i Tv4 Nyhetsmorgon söndag och har många spännande projekt på gång som jag snart kan berätta mer om.

Jag är tidningen amelias matprofil och bloggar också på amelia.se.

Många av mina goda recept hittar du här och på köket.se

_DSC8604