Första gången jag tog plats i tv-rutan var i Januari 2011 då jag var en av deltagarna i det då nya tv-programmet ”Sveriges Mästerkock”.

Strax därefter gick en barndomsdröm i uppfyllelse då jag blev erbjuden jobb på TV4s nya tv-produktion ”Mitt kök”. Något som jag tackade ja till direkt eftersom att vara matkreatör och tv-kock är något av det roligaste jag vet och något jag drömt om sedan jag var liten.

Efter knappt ett år så kastade jag mig in i ett nytt stort projekt med Maria Blohm, nämligen att skapa ett helt nytt sätt att baka glutenfritt på så att det blir gott på riktigt. Tillsammans med Maria har jag nu författat 4 revolutionerande glutenfria bakböcker.

Min första egna kokbok ”Fest på 30 min.” kom ut hösten 2016 på Bonnier Fakta.  I boken hittar ni 12 stycken 3-rättersmenyer som man lagar på 30 menyer. Min senaste bok Supergott & Supersnabbt är boken för dig som vill äta god mat varje dag men har lite tid. Massor med lättlagade och goda recept för hela veckan. Jag använder så få ingredienser som bara möjligt och har skalat bort krångliga moment. Bara det roliga och goda kvar!

Jag medverkar regelbundet i Tv4 Nyhetsmorgon söndag.

Jag är tidningen amelias matprofil och bloggar också på amelia.se.

Många av mina goda recept hittar du här och på köket.se

På min egna egna Youtube-kanal ”Lättlagat med Jessica Frej” Släpps varje tisdag ett nytt avsnitt med enkla recept och massor av tips och tricks i köket.

Jag är stolt över att jag samarbetar långsiktigt med Kitchen Aid och Fontana Food, två företag vars produkter jag gärna använder och rekomenderar.