Sitter vid datorn och har skrivit lite recept till olika uppdrag kommande veckor. I magen ligger inte bara 2 rutor kärleksmums och en 12 bitars sushi utan vår kommande bebis. Hon/han rör på sig oavbrutet idag känns det som, nästan så jag blir åksjuk fast jag älskar det. En helt overklig känsla. Regelbundna blogginläggen, podden och youtube är sånna projekt som jag hade tänkt kicka igång den här våren men de får helt enkelt vänta. All energi går åt till bebis och till alla andra projekt som ny bok, instagram, kurserna, nyhetsmorgon, tidningsuppdrag, föreläsningar och cookalongs.

Så är det just nu och vet ni, jag känner mig varken stressad eller ledsen över det utan bara obeskrivligt tacksam över att vi ska få en liten bebis! Idag går jag in i vecka 22, det går fort nu känns det som. Ni som saknar uppdateringar här gör bäst i att hänga med på instagram, där uppdaterar jag som vanligt dagligen. Kram!