Första gången jag tog plats i tv-rutan var i Januari 2011 då jag var en av deltagarna i det då nya tv-programmet “Sveriges Mästerkock”.

Strax därefter gick en barndomsdröm i uppfyllelse då jag blev erbjuden jobb på TV4s nya tv-produktion “Mitt kök”. Något som jag tackade ja till direkt eftersom att vara matkreatör och tv-kock är något av det roligaste jag vet och något jag drömt om sedan jag var liten.

Efter knappt ett år så kastade jag mig in i ett nytt stort projekt med Maria Blohm, nämligen att skapa ett helt nytt sätt att baka glutenfritt på så att det blir gott på riktigt. Tillsammans med Maria har jag nu författat 4 revolutionerande glutenfria bakböcker.

Min första egna kokbok “Fest på 30 min” kom ut hösten 2016 på Bonnier Fakta.  I boken hittar ni 12 stycken 3-rättersmenyer som man lagar på 30 menyer. 2017 kom “Supergott & Supersnabbt” som är en kokbok med förrätter, varmrätter, drinkar och desserter som du lagar på nolltid. Hösten 2018 släpptes min sjunde bok “Hur lätt som helst”, den innehåller 60 lättlagade vardagsmiddagar, våren 2019 kom uppföljaren med sommarens alla recept i boken “Grilla – hur lätt som helst” och julen 2019 släppte jag “Jul – Hur lätt som helst” med alla mina bästa och enklaste recept, tips & trix till julen.

Jag medverkar regelbundet i Tv4 Nyhetsmorgon söndag.

Jag är tidningen amelias matprofil.

Många av mina goda recept hittar du här på sidan, använd gärna sökfunktionen för att hitta det du söker.

På min egna egna Youtube-kanal “Lättlagat med Jessica Frej” hittar du enkla recept och massor av tips och tricks i köket.

Jag är stolt över att kunna säga att jag är ambassadör för Kitchen Aids köksassistenter, Fontana Food, Miele, Mathem. De här fyra företagen har jag valt att samarbeta med då jag tycker de är de bästa på marknaden i respektive nisch.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.