Första gången jag tog plats i tv-rutan var i Januari 2011 då jag var en av deltagarna i det då nya tv-programmet “Sveriges Mästerkock”.

Strax därefter gick en barndomsdröm i uppfyllelse då jag blev erbjuden jobb på TV4s nya tv-produktion “Mitt kök”. Något som jag tackade ja till direkt eftersom att vara matkreatör och tv-kock är något av det roligaste jag vet och något jag drömt om sedan jag var liten.

Efter knappt ett år så kastade jag mig in i ett nytt stort projekt med Maria Blohm, nämligen att skapa ett helt nytt sätt att baka glutenfritt på så att det blir gott på riktigt. Tillsammans med Maria har jag nu författat 4 revolutionerande glutenfria bakböcker.

Min första egna kokbok “Fest på 30 min.” kom ut hösten 2016 på Bonnier Fakta.  I boken hittar ni 12 stycken 3-rättersmenyer som man lagar på 30 menyer. 2017 kom Supergott & Supersnabbt är en kokbok med förrätter, varmrätter, drinkar och desserter som du lagar på nolltid.. Hösten 2018 släpptes min sjunde bok “Hur lätt som helst”, den innehåller 60 lättlagade vardagsmiddagar.

Jag medverkar regelbundet i Tv4 Nyhetsmorgon söndag.

Jag är tidningen amelias matprofil och bloggar också på amelia.se.

Många av mina goda recept hittar du här och på köket.se

På min egna egna Youtube-kanal “Lättlagat med Jessica Frej” Släpps varje tisdag ett nytt avsnitt med enkla recept och massor av tips och tricks i köket.

Jag är stolt över att kunna säga att jag är ambassadör för Kitchen Aid, Fontana Food, Miele och Mathem, fyra företag vars produkter jag använder i min vardag och rekommenderar till min omgivning.