Söndagsfeeling

Kräftskivan igår var verkligen kalas. Värdparet kickade igång kvällen med att öppna en magnumflaska champagne och bjuda på en charkbricka stor nog att kunna utfodra 10 pers. Till det fick vi också en ljuvlig capresesallad. Min favorit och Edits med. (Jag gjorde det i våras på nyhetsmorgon, ni hittar receptet här). Det finns inget som får igång en fest så bra som en magnumflaska bubbel. Man känner direkt att det här bäddar för en lång och glad kväll!. Charkbricka

Efter det åt vi kräftor, min paj, drack öl och några snapsar. Gud vad jag älskar hemmafester/middagar. Det är så mycket högre i tak. Alltid mer intressant och diskussionerna blir inte avbrutna. Musiken är bättre och det finns smågodis och man behöver aldrig känna sig stressad över att lamporna tänds och magin bryts som när man är ute och stället stänger. Sa jag att jag älskar hemmafest?

svenska kräftor

Edit och har inte känt varandra så jättelänge, vi började jobba ihop för ungefär ett år sedan och Edit har kommit att bli mitt viktigaste bollplank, hejarklack och stöd. Så otroligt glad över att hon finns i mitt liv och jättekul att lära känna hennes helt fantastiska man också. Det är också en grej som är toppen med hemmafester, man lär känna varandra snabbare och bättre än om man ses ute.

Edit Künstlicher Jessica Frej

En bild från bokmässan förra året på Edit och mig, snart åker vi dit igen med min nya bok som släpps 6/9. Kan knappt bärga mig, bokmässan brukar också bjuda på många bra fester vid sidan om allt jobb.

Jag har den bästa söndagsfeelingen idag! Är sjukt peppad på nästa veckas schema men ändå lite för trött pga gårdagen för att kunna göra något vettigt av den här dagen. Så det blir netflix, smågodis och så tänkte jag svänga ihop en hemgjord oxfilépizza med bearnaise. Sunkigt, gott och kul, precis vad jag är sugen på just nu:)

Kram!