Mina föreläsningar:

”Ta ut segern i förskott” som handlar om min livslånga kärlek till mat och hur jag har gjort för att leva min dröm. Massor av pepp, inspiration och matglädje. Oavsett vad man drömmer om så tror jag att man kan komma närmare sina mål om man gör som jag, och man har roligt på vägen.

“Genvägarna i köket – så förenklar du i vardagspusslet” hur kan man effektivisera matlagningen utan att tumma på smak och kvalité. Många tips på enkla vardagsrecept, spännande smaksättningar och hur matlagning faktiskt kan fungera som avkoppling. Enklare och godare mat för ett härligare liv varje dag.

För bokning och offert: mail@jessicafrej.se

Fler föreläsningar att välja mellan:

Glädjestyrd istället för målstyrd

Bli effektivare på Instagram

Event:

Något som jag tycker är superkul är att träffa nya människor och bjuda på min mat och prata om min passion. I min matstudio i Nacka kan jag erbjuda skräddarsydda lyxmiddagar, matlagningskurser, provningar och spännande matupplevelser.  Vill ni boka en unik upplevelse med maten i fokus för era kunder, en bästa vän eller arbetslaget? Då är ni varmt välkomna att höra av er till mig på mail@jessicafrej.se med era tankar och önskemål så återkommer jag snarast med en offert och förslag på upplägg.