Sichauanbedövning

Solros

Igår kväll ankom jag till Visby och hade bestämt dejt med min faster på Surfers, en supermysig restaurang som alla alltid rekommenderar. Vi fick bord i baren, vilket jag älskar när man bara är två som går ut och käkar. Då sitter man mitt i händelsernas centrum, får snabb service och alltid några nya vänner.

surfers visby

Vi beställde lite av varje som sig bör på en sån här restaurang med smårätter. Vi tog det som bartendern rekommenderade och la till några grejer som vi var nyfikna på. Allt var gott! Men alltså det här med sichauanpeppar , vi var helt bedövade i munnen. Inte så att man inte kände andra smaker men ändå helt bortdomnad tunga och läppar. Kan inte bestämma mig om det var härligt eller störigt. Vad tycker ni?

Det som jag tycker är allra bäst med surfers är stämningen, musiken och drinkarna. Alltså drinkarna. Deras vattenmelondrink kan man sörpla i sig hur många som helst av. Det har jag gjort också, fast inte igår eftersom jag var chaufför. Vi bor i min farmor hus som ligger 4 mil från Visby så det är alltid lottdragning kring bilkörningen.

nytt fikabröd

Idag har jag jobbat massor med att skriva och planera. Hann också med en gofika i solen med farmor, hennes sambo, farfar, hans fru och min faster. Farmor hade bakat kladdkaka från Nytt fikabröd 🙂 Så lyxigt att vara här och jobba. Kaffekokaren går varm och datorn likaså men det är ändå alltid lite semesterfeeling här i farmors hus.

Kaffe

Hoppas ni njuter av en härlig lördag!