Bakad fetaost

Idag la jag upp ett recept på bakad fetaost på instagram. Det är verkligen en av mina favoriträtter just nu. Jag bara bryter fetaosten i 3-4 bitar. Lägger i en form, ringlar på honung, olivolja, timjan och bakar i 200 grader i 20 minuter.

bakad fetaost

Sen serverar jag det med sallad, klyftpotatis och en halv citron. Alltså jag orkar inte vad gott det är. Sugen på det nu fast vi ätit hela dagen samtidigt som vi fotat. Har typ ätit lunch tre gånger, fikat två och sitter nu och fantiserar om vilka rester vi ska kalasa på ikväll när vi städat klart 🙂 Tror det blir rester från julbilderna lite glögg och goda ostar.. Plåtningsdagar är intensiva och underbara.

Lina Adamo

Här sitter Lina och målar lite brädor som vi ska använda som underlag. Blir så himla fint. Imorgon åker jag hem till Stockholm. Högst vemodigt, kolla bara hur vacker himlen var igår när jag var ute och sprang! Och på fem km mötte jag inga bilar eller människor bara kaniner. Härligt! Men ska bli kul att komma tillbaka kräftskiva på fredag, fest på lördag och nyhetsmorgon på söndag 🙂

IMG_0034