Tristess och perfekt filmgodis

IMG_0045

Idag fick jag alltså packa ihop och åka hem från Gotland. Alltid lika jobbigt att gå på båten. Dels för att jag älskar ön. Och dels för att jag hatar att åka gotlandsbåten. Det känns som att tiden står stilla på båten. 3 timmar är som 30. Idag var det fullt med folk också så ingen direkt lugn och ro. Internet som jag köpte för 70 kr funkade det inte ens att skicka mail med.

IMG_0044

Så istället för att försöka vara effektiv och jobba med ovan nämda wifi så bestämde jag mig för att passa på att slappa. Jag köpte biljett till skeppsbion, de visade independence day 2 som jag tyckte var totalt värdelös för jag tycker det är ospännande med rymdvarelser och hittepåkrig. Men gud vad skönt det var att titta på en film så tiden gick lite snabbare. Och även om filmen inte var bra i min bok grät jag givetvis ändå. Jag är för blödig. Det var lixom en scen på 30 sek där en av rollernas mamma dör. Och jag blir direkt helt förstörd. Trots att jag rent objektivt ser att jag överreagerar. Classic me.

IMG_0043

Köpte givetvis filmgodis för att ha något att göra fram tills filmen började. Och för att förstärka känslan av att jag hade en myskväll och inte alls befann mig på en tråkig båt. Det man ska tänka på när man kombinerar filmgodis är att blanda sött och salt. Så när man tröttnat på godiset så tar man ett chips och sen tillbaka till godiset. Man ska alltid ha konsistenser och kombinationen sött/salt/surt i huvudet när man sätter ihop en måltid. Här är det många som gör misstag och köper det ena eller andra, alltså antingen godis eller popcorn. Allra helst ska man blanda en perfekt påse lösgodis och äta popcorn till. Men jag fick jobba med det som fanns ombord!

IMG_0042

Återkommer kanske i ett senare inlägg med mer info om den perfekta godispåsen.