Fest på prästgården

Idag har jag och min sambo varit på fest ute på Lovö prästgård i en lada där det till vardags produceras eko-mjölk. Jäkligt coolt och udda! Min kompis Rickard Sjöberg och hans fru Annica ordnade en superhärlig fest för att samla in pengar till Stadsmissionen. Så otroligt roligt och viktigt!

Lovö Prästgård

Under kvällen var det en auktion.  Jag bidrog med en middag, så i höst åker jag hem till vinnaren och lagar en 3-rätters meny ur min kommande festbok. Superkul för mig, för den som vann och så fick stadsmissionen massor med pengar till sitt viktiga arbete. Win-win när det är som bäst 🙂

Rickard Sjöberg

Nu är bilen packad med all mat och alla verktyg, klänning utvald och ångad och jag är redo för lite skönhetssömn. Imorgon från och med 7.58 ser ni mig laga mat i tv4 Nyhetsmorgon. Ska bli så kul! Häng med mig bakom kulisserna via Snapchat eller instagram:) Jag kommer laga en av mina favoriträtter, som är riktigt ocreddig, otrendig och ocool. Den vill ni inte missa pga världens godaste!

Nyhetsmorgon söndag

NK MarellaLovö Prästgård

Sov gott och hoppas ni har en härlig lördag!