Nyhetsmorgon

Hej på er!

IMG_0060

Jag har precis kommit hem från en fantastisk morgon på TV4 med Jessica Almenäs, Emilia de Poret mfl. Jag bakade tre olika goda pajer och alla recept hittar ni här.

IMG_0061

Nu ska jag iväg på ett annat roligt event som heter Vin möter mat. Får de hur länge jag orkar hålla ögonen öppna idag. Klockan ringde ändå 04.45 i morse..

IMG_0062

Jag fick många frågor om min klänning, den är från Marella. Superskön och glad färg. Lella fixade min make och mitt hår idag. Är jättenöjd! Fick några kommentarer om att det är olämpligt med utsläppt hår i köket, och det är det såklart. Men så länge man lagar till vänner och ser till att inget hamnar i maten tycker jag det är okej. Självklart ska det vara uppsatt på restaurang osv. Ber nog om en uppsättning ändå nästa gång jag lagar mat i tv så att folk inte behöver tänka på det utan på maten jag lagar 🙂

Ha en underbar söndag!

Jessica Frej