Guldknappen 2016

Guldknappen 2016

Guldknappen 2016 ikväll och här hemma pågår piffning delux samtidigt som jag försöker jobba undan lite grejer för att kunna gå all in senare. Tilde är här och sminkar mig, min kompis Edit hittade en extremt fin klänning på Cherie som ligger vid Stureplan till mig, tack Edit!

Alldeles själv lyckades jag hitta den här underbara väskan och de coolaste smyckena på Wos.

Cherie klänning

 

Guldknappen outfit

Jag känner mig så redo för kvällens äventyr! Under tiden Tilde fixar mig sippar jag på en partylatte och skriver det här:)  Jag tycker ofta piffat innan festen, med någon god drink, lite snacks och peppig musik är minst lika kul som självaste festen.

Dooleys

Om du vill testa min iskalla partylatte gör man såhär:

Partylatte

1 dl kallt espressokaffe
1 tsk kakao
1/2 dl dooley´s
1 dl mjölk
massor med is.

Blanda allt och häll upp i ett glas fyllt med is.

Jessica Frej

Ha en underbar fredag ni med!