När man jagar guldband

Alltså ibland händer det att jag stannar upp mitt på gatan och fullkomligt bryter ihop av skratt och tårar. Häromdagen var en sån dag. Jag skulle köpa ett fint guldband att slå in mina böcker i som jag ska skicka till lite vänner och bekanta. Jag tänkte att det är väl snabbt gjort så jag avsatte en timme i kalendern till det.

hornsgatan

Jag var helt inställd på att det bara var att gå in i första bästa syaffär och köpa. Nej. Jag sprang in i 7 (!) tygaffärer och INGEN hade. Eller de hade men när jag började räkna efter på hur mycket jag behövde landade det på 50 meter.. Och det var ingen som hade (panik) tills jag hittade världens coolaste lilla butik på Hornsgatan i Stockholm. Det kändes som att den legat där sen 1703 men jag har aldrig sett den tidigare eftersom jag inte varit på desperat bandjakt någon gång förut. Det var alltså en butik som bara sålde band. I all världens färger och former. Och där arbetade världens gulligaste farbror som glatt plockade fram 50 m guldband och mätte upp det till mig.

guldband

Sån lycka när man är helt genomstressad, svettig och trött efter att ha sprungit runt halva stan. Jag blev så glad att jag både skrattade och grät medan den snälla herren packade ihop mitt fina (och svindyra) guldband. Ibland är mina arbetsdagar så himla konstiga och jag älskar det. Fest på 30 minuter

Allt löser sig och nu är alla paket inslagna. Jag satt på Bonnier i 7 timmar igår och signerade och packade in. Heja mig säger jag! Idag ska jag intervjuas 3 gånger, hitta en klänning till min releasefest, köpa  fotogrejer och sen ska jag på fest! hoppas ni har en härlig dag framför er!