Jag har lagat den snällaste maträtten jag vet, stuvade makaroner med stekt falukorv. Den bästa middagen när hjärnan riskerar överhettning. Den här veckan släpps min nya kokbok. Närmare bestämt imorgon och det är väldigt mycket att göra precis alla vakna timmar. Jag har sovit lite halvdåligt senaste veckan, är pirrig, glad och har tusen saker i huvudet. Beror troligtvis på det. Därför behövde jag lugna ner mig ikväll med lite mat som man blir lugn och trygg av. Mjölkmakaroner med stekt falukorv. Så himla gott. Min mormor brukade laga det här när jag var liten och det är så mycket bra minnen kopplade till de här smakerna. Så att äta det är lite som att vara på spa. Jag kokar makaroner i mjölk, en skvätt grädde, lite salt och en nypa socker. Kryddar med pyttelite nyriven muskot. Falukorven steker jag riktigt hårt i smör. Det här är kärlek.

mjölkmakaroner

Nu är jag mätt och ska gå och lägga mig och innan jag somnar ska jag läsa senaste amelia, så otroligt roligt att jag fick hamna på omslaget 🙂 Bästa vardagslyxen kan verkligen vara ett magazin, nytvättade lakan och ett fluffigt duntäcke. Kram och Godnatt!

amelia cover

Ps: tävligen är avslutad och vinnarna har fått ett mail med information.