Söndagsbrunch

Jag fyller år den 12/4. I födelsedagpresent av min kompis Linda så fick jag att vi skulle käka brunch på Docklands i Finnboda hamn, ungefär en halvtimmes promenad från där vi bor. Som vi sett fram emot den här brunchen och ändå har det gått 5 månader sen jag fick det tills vi faktiskt kom dit (!).

eggs-benedickt

Men vad skönt det var att vara ledig några timmar, ta en promenad i solen och sen frossa i eggs benedict som är min brunchfavorit. Även om jag älskar att laga mat så är eggs benedict inget som jag brukar slänga ihop på morgonen.

finnboda

Så soligt och varmt idag, riktig sommarvärme. Ljuvligt!

Eftermiddagen och kvällen har dock spenderats inomhus i sängen framför datorn pga SJUKT MYCKET att göra. Middagen har bestått av olika chokladpraliner. Hej kostcirkeln och tallriksmodellen. Imorgon börjar en ny vecka. Det jag önskar att jag får tid till förutom alla roliga uppdrag som väntar är: äta god mat, springa & ha en ledig heldag med min pojkvän.

Hur ser drömveckan ut för er?

chokladfabriken