Spa -budgettips

Hej på er!Godmorgon MalmöGodmorgon Malmö

Igår föreläste jag i Malmö, det gick så himla bra. Är så nöjd och stolt, allt hårt jobb med den här föreläsningen har lönat sig. Underbart. Ikväll kör vi igen här i Göteborg. Tog ett riktigt tidigt tåg från Malmö till Göteborg imorse, när klockan ringde 05.30 undrade jag varför jag utsatte mig för detta, restan av gänget tar ett tåg som går kring lunch. Så med 5 timmars halvbra sömn i kroppen kom jag till hotellet här i Göteborg klockan 09.20 och bad till gud om att det skulle finnas ett rum färdigt. Det gjorde det om jag uppgraderade till ett större. Det kostade 200 kr och när man är trött är det lika med noll. Jag fick mitt rum som är högst upp med utsikt över stationen. Badkar, fluffiga badrockar, en soffa, stor säng och kaffebryggare. Heaven.

Badrock som är sådär perfekt sträv och fluffig, skönaste som finns.

Jag bestämde mig för att inte sätta mig och jobba direkt utan jag tappade upp ett bad och slog på ett fantastiskt samlingsalbum med Leonard Cohen som jag älskar.

Amelia, allt om mat och lite korsord. Egentid börjar nu!

Här kommer mina 5  bästa hemmaspa tips nästan är gratis!

1. Krydda badet med grönt te (ja det fanns i anslutning till min  vattenkokare på rummet. Jag slänger i två påsar.). Doftar gott och jag tänker mig att det gröna teets positiva egenskaper fyller en utifrån och in.

2. Iskall handduk för pannan. Skön kontrast mot det varma vattnet. Fyll en skål med is och vatten och lägg en liten handduk i som du kan placera över ansiktet eller i nacken när det blir för varmt.

3. Socker är världens bästa peeling, Blanda vanligt strösocker med kokosolja eller liknade och skrubba kroppen efter badet.

4. Ladda med glossiga tidningar. Idag blir det Allt om mat och givetvis amelia på mitt spa.

5. Chokladpraliner. Finns inget så lyxigt som praliner. Fick dom här i present på min bokrelease förra veckan och det står att de bör ätas inom några veckor så jag offrar mig och äter upp dom idag.

Jag tar dig på orden Stefan!

Chokladpraliner från NK. Tack Felix och Jennie för bra present <3

Utvilad och lugn ska jag nu sätta mig vid datorn och beta av mailkorgen som är på vippen att svämma över..

Måste slänga in lite skryt med, så kul att min bok syns i fina Allt om mat! Tack!

Puss!