Rosig rosé

Alltså än skiner solen så starkt att det är bikiniläge på vår lilla uteplats. Gissa om jag är överlycklig? Ja ni har rätt det är jag. Därför kommer här ett av mina sommardrinksrecept som jag verkligen inte förväntade mig att man skulle bli sugen på i september men det blir man ju. Glöm inte att sockra kanterna på glaset för det finns nog inget festligare! Glad fredag kompisar och skål!

_dsc1508_rosedrink

Rosig rosedrink

En sommardrink gjord på rosévin och rosvatten. Jag tycker inte bara att den här är otroligt vacker utan också fantastiskt god. Att dricka något som smakar som blommor är på något vis höjden av prinsessfeeling. Love it!

1 glas (dubbla upp per antal gäster)
1 ½ dl rosévin
1 msk vaniljvodka
½ tsk rosvatten
½ dl hallonsoda

Dekoration:
1 ros (inte besprutad)
1 klyfta citron
strösocker

Kyl alla ingredienser väl.
Dra citronskivan över kanten på glaset.
Doppa kanterna på glaset i socker.
Fyll glaset med rosévin, vaniljvodka, rosvatten och hallonsoda.
Toppa med ett rosblad
Servera!