Sunshinepodden!

sunshinepodden

 

Wohoo idag gästar jag underbara Sunshine podden! Finns att lyssna på där podcasts finns. Så kul att få sitta och prata med Marie och Carina. Verkligen varma och peppiga tjejer. Jag har verkligen tänkt på det här dom senaste dagarna, vad mycket man lär sig av att bara prata med andra människor och lyssna på deras historier och tankesätt. Nu är det ju mest jag som pratar i självaste podden men jag har haft tid att också prata med Carina och Marie när vi varit på vår lilla turné och man lär sig alltid något nytt. Om sig själv eller livet.

Rekomenderar er att bjuda hem någon härlig människa på fika idag och bara babbla i timmar. Bästa som finns! Varför inte baka min äpple och rödbetstårta. Så höstig och god 🙂  Och om man vill ha lite extra festlig känsla njut av ett litet glas calvados till kakan. Så gott!

PS: missa inte det här megaerbjudandet! Min nya bok och 7 nr av amelia för 159 kr. Det är lixom billigare än att bara köpa boken. Obeskrivligt bra!

amelia-erbjuande