jessica-frej

Wow! Att vara en del av en 4good kväll är bland det underbaraste jag varit med om! Vilka människor, och vilken kärlek. Jag har sån respekt för faktumet att man ska stå och prata inför folk, jag har jobbat mycket med min presentation och de är jag så glad över för gensvaret vad enormt.

rival

Det känns sjukt tradigt att öva, öva och öva hemma för sig själv. Men jag tror inte jag kommer tycka att det är lika tradigt i framtiden för nu vet jag vilken kraft det bor i att känns sig trygg i vad man ska säga. Då är det lätt att vara spontan på scen för man vet åt vilket håll man ska och kan hoppa både fram och tillbaka. För många år sen läste jag retorik A på södertörn. Det är något jag rekommenderar precis alla att göra. Nu när jag sex år senare skulle upp på scen och hålla ett ”riktigt” föredrag hade jag så mycket nytta av den kursen. Oavsett om man jobbar som lärare, receptionist eller varför inte servitris har man nytta av retorik. Löneförhandlingar, bröllopstal eller en enkel presentation om klassresan på föräldrarmötet blir så mycket roligare och lättare att göra när man har koll på grunderna i retoriken.

4good

Det här inlägget är till alla er som satt i publiken dom här kvällarna, ett stort fett tack! Tack för att ni kom, för att ni lyssnade, för att ni skrattade och för att ni kom fram och kramades och vill ha signerade böcker. Det värmer otroligt och jag är så inspirerad att fortsätta föreläsa och dela min historia och mitt motto om att alltid ta ut glädjen i förskott. Tack för att ni hjälpte mig att upptäcka en ny sida hos mig själv, föreläsaren.

boksigneringko%cc%88