3 böcker för höstmysiga kvällar!

Med anledning av bokmässan vill jag passa på att tipsa om tre riktigt bra böcker att läsa i höst!

mat-och-ka%cc%88rlek-i-minnesota

Mat och kärlek i Minnesota en underbar feelgood roman om supercoola tjejen Eva som har ett smaksinne utöver det vanliga. Vi får följa Eva från att hon föds till att hon är vuxen och arbetar som kock. Missa inte denna pärla!

lilla-ego-kokbok

Lilla Ego en kokbok av Daniel Räms och Tom Sjöstedt som driver min favoritrestaurng med samma namn. Jag kommer lusläsa denna receptsamling och göra ett försök att förstå hemligheten bakom deras extremt goda mat. Ska bli s.å kul att testa recepten hemma och se om det smakar lika gott som på restaurangen.

barnbruden

Barnbruden en historisk roman som utspelar sig på 1700-talet i Stockholm. Handlar om prinsessan Hedvig Elisabeth Charlotta som bara är 15 år gammal när vi får träffa henne. Spänning, romantik, historia och massor med klänningar i en superbra mix. Jag älskar den här boken och också läst de två efterföljande i triologin.

Ps det kanske passar med lite goda glutenfria frallor till bokkvällarna?