Energipiller!

Nu kan ni läsa intervjun med mig från amelia nummer 19 här :Man får mer energi av fest än av att sova!

Ja det kanske är lite att överdriva att säga att man blir piggare av fest än av sömn men jag tycker faktiskt att det är så! Ni vet den där bubbliga känslan magen efter en fest.  Ögonen är kanske lite grusiga men själen lycklig. Ja då mår jag som allra bäst.

Som i söndags efter bokmässan. Helt slut och sömnkontot stod rejält på minus för min del. Men det gjorde inget för jag var full av fnitter och glädje efter flera roliga middagar och mingel med kollegor och vänner i dagarna tre. Nu har jag kommit ikapp med sömnen och är så tacksam över att jag hann träffa så många, dansa så mycket och skratta mig hes in  på småtimmarna.

Glutenfri hamburgare för min del med majskräm, bacon, picklad lök och ost. Supergod! Hade kunnat vara lite mer rosastekt för min smak.

Ska dock erkännas att den här braklunchen på söndagen behövdes för att komma på fötter igen och orka tågresan hem. Finns det något godare än en riktigt bra burgare, krispiga pommes och iskall cola en solig eftermiddag när man är lite sliten? Nej. Och att jag dessutom fick avnjuta den i det bästa sällskapet under ännu mer fnitter och skratt där vi gick igenom gårdagen i detalj. Ni vet när man pratar om alla som var med, vad som hände och vem som var roligast och så vidare.

Pommes vända i västebottenost och gräslök. Jag tog gräslöksaioli och Louise tog chilimayo. Gott!

Dagen efter är lika kul som själva festdagen om man får spendera den med dom man partajade med, håller ni inte med?

Louise Ljung, underbar tjej som jobbar som matstylist och fotograf. Bästa egenskap? Världens härligaste garv!