Matpoden med Ola och Andreas

Matpoden med Ola och Andreas

Selfie first!

Igår hade jag äran att gästa legendariska matpoden med mina vänner Ola Håkansson och Andreas Hammarstedt två riktiga matnördar som drivit sin matpod i över fem års tid. Det är högt och lågt om allt mellan bubbel och pannkaka, nyheter, bortglömda favoriter och snack om tillagningstekniker.

Andreas och Ola i sitt esse!

Det bästa med Matpoden är att det är så äkta, vi står i Olas kök och snackar. Härligt och ärligt! Sen om det är kul att lyssna på får ni avgöra, jag tycker alltid det är kul att lyssna på Matpoden!

Tilltugg till ölen som vi provar.

Andreas tipsar i Matpoden om hur man gör äppeldricka på fallfrukt. Det lät så otroligt enkelt och gott att jag bara måste testa. Tydligen klyftar man bara ner massa äpplen, blandar med vatten och låter stå under lock i några dagar och blandar sen med lite socker så har man äppeldricka. Hur härligt låter inte det! Ska kolla om jag kan få lite äpplen av grannen och pröva!

Ni hittar programmet här!

Dimir, Kevin, jag, Farzad och Alexander snackar dofter och vad som är ok och inte ok.

Idag blev det mer radio. Jag var på Sveriges radio i morse hos Farzad och Dimir i P5 sthlm och snackade om dofter med det här härliga gänget! Alla utom PT-Kevin var överens om att det är big no no på att käka ägg på tunnelbanan men fritt fram för kanelbullar. Vad tycker ni? Vilka dofter är okej och inte i offentliga rum?

Lyssna här.