Bak och chokladfestivalen 2016

Äntligen är det dags för bak & chokladfestivalen. Årets godaste helg. Vi drar igång imorgon klockan 11.00 och håller på till på söndag klockan 17.00. Det ska bli så roligt och jag hoppas att många av er kommer förbi och säger hej!

Jag håller till i Fondbergs monter B01:71 varje dag, på söndag deltar jag i Blogg och konditorduellen, då får ni gärna komma och smaka på det vi bakar och rösta (på mitt bidrag :D).

_dsc0509_chokladtorta

Har ni min bok och vill ha en signatur så är det bara ta med den till mässan, vill ni köpa boken så har jag ett superbra erbjudande på plats.  Ni hittar all information om festivalen här.  By the way så går Hem och Villa samtidigt så det finns massor av inspiration på Stockholmsmässan i helgen, inte bara för oss som älskar choklad.