Meny i P1- höstens kokböcker

Meny i P1 är ett radioprogram som jag tycker väldigt mycket om. Därför blev jag extra glad när min kompis Farzad smsa häromdagen och sa att min bok blev omnämd i programmet. Superkul, och intressant spaning om höstens böcker. Här kan man lyssna.kokbo%cc%88cker

Vilka kokböcker gillar ni? Vilka används, köps och lånas? Vilka står bara och samlar damm? Eller tycker ni det är helt ointressant med kokböcker? Det är sånt som jag ligger och funderar på den här söndagskvällen. Jag älskar kokböcker men roliga och personliga texter. Jag tycker om när jag får lär mig nya genvägar eller upptäcker en ny smakkombination som jag själv inte hade kunnat fundera ut. I min hylla hemma finns många av Jamies kokböcker, Tinas första, Nigellas och så en hel drös med alla möjliga blandade favoriter.

Vilken är din bästa kokbok? Är det någon du saknar?