Magdalena Graaf, Svensk Dam, amelia, bästis och bio.

hemma_jessica_frej

Vilken vecka, så mycket roligt som har hänt och så mycket kul som kommer hända i helgen. Inflyttningsfest ikväll, middag med syskon imorgon och nyhetsmorgon på söndag och efter det födelsedagsfirande av en vän. Och så ska jag hinna jobba också 😀 Svårigheten när man jobbar med sin hobby är att det är väldigt lätt att ta sig en smula vatten över huvudet för att allt är kul. Därför var det lite extra kul att öppna posten igår, min kompis Magdalena Graaf hade skickat sina nya superpiller till mig. Magdalena har tagit fram piller med massor av naturliga pulver i som är bra för lite allt möjligt man kan behöva. Speciellt glad blir jag över att det ska höja energin, det låter ju toppen!

magdalena_graaf_piller

Jag brukar inte käka kosttillskott direkt bara sånna här vanliga multivitaminer för kvinnor som man köper på apoteket. Det gör jag för att få i mig extra järn. Jag är blodgivare och då får man vara lite extra noggrann med just järn. Btw det behövs fler blodgivare, så har du möjlighet, lämna blod <3

all_in_one_boost_magdalena_graaf

Jag ska allafall testa Maggans piller för jag tycker det är så coolt att hon tagit fram ett eget superpiller och att det bara är naturliga grejer i så det kan ju inte skada att fylla på energin lite inför hösten.

middag_jessica_frej

En annan naturlig grej som är bra för energin är att sitta i timmar och prata med en nära vän som jag gjorde igår kväll. Linda kom över efter jobbet och jag slängde ihop en liten buffé till oss som vi satt och åt på i 3-4 timmar. Igår tog jag till massa genvägar, vilket inte är ett problem tycker jag så länge slutresultatet blir gott! Linda och jag bor grannar och har känt varandra fem år nu. Jag är så tacksam över att ha Linda i mitt liv. Vi har varit med varandra i med och motgång och känner vid det här laget varandra väldigt bra. Det är så lyxigt att ha en sån vän på promenad avstånd.

jessica_frej_mat

Vi käkade:

  • Grönsaker med tahini dipp (recept kommer i Nyhetsmorgon på söndag). Ny favorit!
  • Köttbullar som jag gjorde på nötfärs och Santa Marias Sheekh kebabkrydda och så tillsatte jag 1 dl cremé fraiche i smeten. Supergott!
  • Schärs frysta glutenfria pizza som jag pimpade med chili,olivolja, parmesan och färska örter
  • Labnehost från sevan.
  • Ungsrostad butternutpumpa med äpple och vitlök.
  • Tomater.
  • Kikärtschips med chili och citron.

God mat, många skratt och ett gott glas vin det är mitt bästa recept på ny energi och inspiration alla kategorier 🙂

akademibokhandeln_jessica_frej

I måndags stod jag på scen på SF bio sergel och pratade om min kokbok för säljare på akademibokhandeln. Så tacksam över att jag fick den möjligheten. Jag hoppas att några blev inspirerade till att laga mer mat och umgås mer med sina nära och kära.

Så några roliga publiceringar, Svensk Dam har skrivit om min releasefest och i amelia som finns i butik nu hittar ni mina vegofavoriter:)

svensk_dam_mingel_jessica_frej

matskribent_jessica_frej

Hoppas ni haft en härlig vecka och ser fram emot en mysig helg! Kanske med en god äppelpaj?