Varm choklad med marshmallows

 

Bakom kulisserna kan det se ut så här nä man tar en vacker drinkbild

Jag håller på och fotar en massa härliga recept här hemma. Varit sjukt trött idag, känner ni av mörkret? Det måste ju vara därför som jag är så trött tänker jag. Hann nästan med alla rätter alla fall innan det blrev mörkt på riktigt, SKÖNT! Imorgon blir det till att ta resterande bilder och preppa för en plåtning på måndag, sen ska jag ta helg:)

Eller så här när man fotar en middagsbild :)

Idag är det internationella champagnedagen men jag har faktiskt inte öppnat någon skumpa idag. Känner för en helt annan typ av energikick. Varm choklad med vispgrädde OCH marshmallows (ni kan ju gissa vilken tid i månaden det är för mig). Jag värmer bara 2-3 dl mjölk sen när den nästan kokar tar jag av den från värmen och vispar ner ca 25 g choklad. Idag blev det mjölkchoklad från Tony´s Upp i en fin kopp och på med marshmallows och vispad grädde. Som en dröm, älskar min nya kopp också från Anna Keramik. Vacker keramik är halva upplevelsen nästan när det kommer till att njuta av varma drycker.

varm-choklad-med-marshmallows