Bjud hem – vi behöver varandra

p5-sthlm-drottninggatan

Förra veckan blev jag inbjuden till Sveriges Radio P5 för att prata med Rasmus Almerud om det här med att bjuda hem. Det är nämligen något som jag tror är minst lika viktigt som att äta och sova. Får vi inte träffa andra människor som vi tycker om i varandras hem så missar man så mycket. Det är verkligen balsam för själen att sitta hemma vid sitt eget eller en kär väns matbord. Det är här man kan prata om ALLT, det är här man kan skratta högt utan att någon blir störd, det är här man kan äta till 02.30 och det är här man kan bli kär/glad/lycklig. Efter varje hemmamiddag/hemmafest med vänner vaknar man alltid med ett leende på läpparna. Att ha sina vänner hemma på middag kan kanske från början kännas som ett stort projekt men tänk lite som med träning, man ångrar aldrig ett pass 🙂

rasmus-almerud_jessica-frej_p5

Speciellt såhär års det är nu mörkt, jämt vilket betyder att man har massor av anledningar att stanna hemma. Toppen! Bjud hem några vänner till dig, så slipper du ut och åka i regn och rusk och dom slipper tänka på att laga mat.

Här kan man lyssna på intervjun i P5 sthlm och hur jag tänker om hemmafest.

Svårt att veta vad man kan bjuda på? Inga problem, jag har ju skrivit en hel kokbok i ämnet! Om man vill köpa boken signerad finns det tillfälle att göra det på fredag klockan 14.00-16.00 i Hötorgshallen. Jag kommer ha ett supererbjudande om man vill köpa flera böcker, kanske som julklappar till sina kompisar som man vill gå på fest hos.