Häng med till mallis!

jessica-frej-bloggare

Jag är så otroligt glad idag. Solen skiner och jag har varit jätteduktig, städat lägenheten och städat hela min sminkväska. Alltså tvättat alla borstar med shampoo och balsam, tvättat själva väskan och torkat av alla sminkförpackningar med rengöringsspray. Sen har jag renast och slängt gamla skuggor, läppstift jag inte anväder och trasiga puder mm. Ni vet allt det där man släpar på som ändå aldrig används. Jag känner mig 10 kg lättare! Skönt! Sen är jag väldigt glad för att jag ska åka med amelia till mallis i vår. SÅ HIMLA KUL!

En hel vecka med massa underbara brudar. Vi kommer inspireras, träna, käka god mat, skåla i cava, sola och bara njuta av livet. Jag hoppas verkligen att ni vill hänga på oss dit, det blir en drömresa, det är jag helt säker på! Jag längtar verkligen efter att kila ner tårna i sanden och gå omkring i sommarklänningar i solen:) Jag älskar ju sol, sommar och värme. Det känns som att jag är gjord för ett varmare klimat. Allt blir bättre i sol. Sist jag var på solsemester var på Sicilien i sommras, skickar med mina favoritbilder därifrån för att få er att bli ressugna, jag vill så gärna träffa er alla på resan!

jessica-frej-pooljessica-frej-bloggjessica-frej-resajessica-frejjessica-frej-amelia-resa

 Det här händer på resan:

I vår åker vi med ett gäng härliga träningsprofiler:

  • Annette Lefterow har djup kunskap inom yoga, pilates och meditation. Ta del av hennes livs-filosofi och årets skönaste träningspass!
  • Låt dig smittas av matinspiratören Jessica Frejs oemotståndliga energi och matglädje! Jessica från amelia och Nyhetsmorgonälskar mat och jogging.
  • Alla kan springa en mil – och dessutom njuta av det! Succéförfattaren Martina Haag peppar oss igenom den populära ”amelia-milen”.
  • Om roliga, maxade pass är din grej – haka på träningsproffset Shirin Djavidi, som gett ut boken Träna dig tio år yngre.
När: 6-13 maj 2017
Var: Mallorca, Playa de Palma, Sunprime Waterfront.
Pris för Amelias prenumeranter: 13 495 kr per person (del i dubbelrum).
Pris icke-prenumeranter: 13 995 kr per person (del i dubbelrum).
I priset ingår: Resa, boende och halvpension, transfer och mat ombord. Fullspäckat träningsprogram och inspirerande föreläsningar.
Res direkt från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Jönköping, Sundsvall, Skellefteå och Umeå.

Amelia
 i samarbete med Ving, SATS, Resorb