Glutenfritt i London – mina bästa tips!

Imorgon åker jag  till London på konferens, ska bli så roligt och framförallt välbehövligt! Behöver tid att analysera, strukturera, planera och jobba undan. Sen sak jag njuta av att kunna äta massor med god mat, London är paradis om man är glutenintolerant. Här kommer ett gäng tips från mina senaste resor dit!

Här finns godaste burgarna och lökringarna, utan gluten!

Här finns godaste burgarna och lökringarna, utan gluten!perfektion!

att kunna käka lökringar, inte varje (läs aldrig) om man har celiaki!

Ja tack!

Du hittar Honest burger här.

Här finns massor av god och hälsosam snabbmat!

Leon har också så mycket gott glutenfritt fikabröd

Du hittar Leon på massor med ställen, mer info här.

Beyond bred, glutenfritt bageri!

massor med goda nybakade bröd naturligt glutenfria!

Glutenfria wienerbröd med jordgubbar, ja tack!

Glutenfri brioche till frukost. Dröm!

Beoynd bread är Ett glutenfritt bageri och café. Väldigt goda bröd, allt från surdegsbröd till baguetter och brioche. Det finns också kakor, pajer, och andra godsaker. Allt är glutenfritt och de godaste bröden jag någonsin lyckats köpa.

Bird, glutenfri fried chicken!

Glutenfri fried chicken. Första gången i livet som jag åt det i våras, så har inget att jämföra med men det smakade helt ljuvligt! All deras fried chicken är glutenfri så man behöver inte oroa sig för att få fel mat heller, vilket är underbart! Här finns mer info om Bird. 

Rossopomodoro är bara en av många kedjor som erbjuder glutenfri pizza!

Älskar du pizza, missa inte Rossopomodoro!

glutenfri afternoon tea

Glutenfria scones, bakelser och sandwiches.

Afternoon tea i glutenfri tappning kan man beställa på det legendariska varuhuset Fourtnum & mason. Boka bord i förväg och säg att du vill ha glutenfritt. Underbar miljö, fantastisk service, men kanske inte helt prisvärt. Tyckte det kostade snäppet mer än det smakade men är ändå glad att vi gick dit för det var så fint. Och man blir verkligen mätt, de fyller på faten tills man säger stopp.

Bubbeldogs, sjukt goda korvar och champagne!

Missa för alltid i världen inte Bubbeldogs, supergoda handgjorda korvar, champagne och massa goda side orders. Här man man sitta länge. Men kom tidigt. Väldigt populärt!

Kul grej, prosecco 2 go. Perfekt för förfestpromenaden!

Vackra parker i blom <3

 

London vi ses imorgon!

London vi ses imorgon!