TotallySwedish i London

Första dagen i London har varit helt underbar. Efter en amazing frulle här på hotellet (måste göra ett eget inlägg om hotellet sen). så åkte vi till TotallySwedish en butik i London med svenska grejer och svensk mat.

totally-swedish-glutenfri

Här kan man köpa allt från smågodis till glögg, knäckebröd och nu *trumvirvel* min kokbok ”Fest på 30 min.” Så kul att personligen få lämna av en hög signerade ex som nu nyfikna Londonsvenskar kan kika i.

fest-pa%cc%8a-30-min-jessica-frej

totally-swedish-glutenfritt

Roligt att mina och Marias glutenfria bakböcker ”nytt bröd” och ”Nytt fikabröd” också fanns i butiken, känns mäktigt!

Jag har också hunnit köpa 8 par skor, kolla på 100-tals kokböcker, äta lunch i världsklass, träna och nu ligger jag och min agent Edit i varsin säng och vilar fötterna och bollar idéer.

En riktigt lyckad dag i London.

jessica-frej-totally-swedish

Dagens tips, ser du trött ut på bilden? Lägg på svart/vitt filter, räddar de allra tröttaste bilderna:)