sthlm food & wine 2016

På torsdag börjar en av årets höjdpunkter för mig som älskar mat, sthlm food & wine! Tidigare hette matmässan i stockholm ”Mitt kök”. Jag har jobbat med mässan på olika sätt i många år nu och tycker det är så kul att vara där och både få inspirera och inspireras. Jag hoppas verkligen att jag kommer träffa många av er där!

jessica-frej

Jag kommer ha en egen monter som man hittar om man går till food & wine scenen. Ni hittar mig i montern mest hela tiden, är jag inte där så är jag på scenen och lagar mat ur min kokbok, som man självklart kan köpa till specialpris på plats. Enkel, okomplicerad mat med mycket smak. Det gillar jag, håller ni er framme så finns kommer jag såklart bjuda på smakprover. Alla som älskar att laga mat eller äta mat, det här är mässan för oss!

Program för helgen hittar man här: http://www.sthlmfoodandwine.se/

PS sugen på extra härlig frukost? testa min gudomliga lemoncurd