Pumkin spiced latte, snökaos och panik

Hej på er!

Hur mår ni idag? Känner ni samma panik över att Trump vann valet som jag? Vädret utanför och världsläget får en onekligen att känna:valet-i-usa

Jag känner att jag  har svårt att fokusera, har en att göra lista på närmare en mil, men är helt lamslagen över resultatet. Senaste veckan har det pekat på att Trump ska vinna men jag har varit positiv och tänkt att det kommer bli Hillary som vinner. De senaste åren med Obama har gjort att jag har fått ett ökat hopp för mänskligheten. Nu är allt hopp som bortblåst. Jag sippar på en pumkinspiced kaffe latte, torkar tårar och försöker ta mig igenom dagen. Jag gjorde den här latten på nyhetsmorgon igår när jag under valvakan gjorde en amerikansk brunch. Jag älskar den, den smakar trygghet och värme. Precis vad man törstar efter idag.

pumpkin-spice-latte-nyhetsmorgon

Pumpkin spiced latte

2 koppar

1 tsk pumpkin spice
½ msk farinsocker
4 dl mjölk
1 dl nybryggt espressokaffe

Pumpkin spice: 
1 msk kanel
½ msk torkad mald ingefära
1/2 tsk muskot
1/2 tsk kryddpeppar
1 tsk kardemumma

Koka upp pumpkin spice, socker och mjölk.
Vispa så det skummar.
Fördela kaffet i två höga glas.
Häll på den kryddiga mjölken och servera.