Tips för en rolig helg!

Jag skulle bli så glad om ni kom förbi Sthlm food&wine i helgen. Det händer så mycket roligt på mässan och framförallt vore det så kul att träffa er!

Jag är där alla dagar, ni hittar mig på scen eller i min monter. Här är helgens program.

mia-parnevik-vin-ellos

I veckan fick jag nöjet att träffa solstrålen Mia Parnevik som firade att hon tagit fram ett eget vin och en pyjamas i samarbete med Ellos. Mia var precis så glad och trevlig som hon är i tv-rutan. Kul!

mia-parnevik-pyjamas-ellos

Jag ÄLSKAR myskläder och pyjamasar. Det första jag gör när jag kommer hem är att byta om till myskläder. Men jag vill ha fina myskläder så man ändå känner sig snygg och klädd ifall det ringer på dörren:) Den här ljusblå långa skjortan tycker jag ser superskön ut, med likadana byxor till såhär på vinter när det är kallt. Gillar att man får med en påse att packa den i, bra jobbat underbara Mia!

editk-pr-edit-ku%cc%88nstlicher-mia-parnevik-pyjamas

Min agent Edit Künstlicher följde med mig på Mias fest, Edit är min klippa. Så glad över att ha henne i mitt liv, så rolig, glad, skärpt, smart och varm!

Sugen på lördagsgodis? Varför inte ta på din mysigaste pyjamas och baka kladdkaka?