Books and dreams ikväll!

Ibland är det nästan lättare att vara spontan än att planera något långt i förväg. Ska man gå på restaurang, bjuda över kompisarna på middag eller sticka och träna. Bokar man samma dag så vet man att det blir av, man kommer inte vara för trött eller hunnit dra på sig en förkylning. Ikväll är jag med på Books and dreams och jag såg nu att det finns några biljetter kvar till denna makalöst härliga kväll, så jag bara måste tipsa er så ni kan haka på om ni vill! Jag älskar böcker och att läsa. När jag är på solsemester plöjer jag en bok om dagen, det är verkligen mitt stora intresse, förutom matlagning förstås!

Allt detta händer ikväll på Books and dreams så boka en biljett och häng på:

books-and-dreams-jessica-frej

DAGNY CARLSSON

När Dagny ”Bojan” Carlsson skaffade dator för några år sedan och började blogga förändrades hennes liv. Från ett liv i ensamhet klev hon rakt in i en ny värld och dag är hon en av världens äldsta bloggare. Nu kommer boken Livet enligt Dagny – fylld med humoristiska vardagsbetraktelser, tankar och en dos livsfilosofi.

LENA ANDERSSON

Egenmäktigt förfarande belönades med Augustpriset 2013 i kategorin Årets svenska skönlitterära bok. Samma år tilldelades hon Svenska Dagbladets litteraturpris och Publicistklubbens Guldpenna för sin gärning som skribent. Nu är författaren Lena Andersson tillbaka med Mer Allvarligt talat.

MARTIN ÖSTERDAHL

Martin Österdahl är den forne programdirektören från Sveriges Television som har studerat ryska, Östeuropastudier och ekonomi. Nu är han aktuell med sin första spänningsroman Be inte om nåd, om en ung svensk kvinna som försvinner spårlöst i St. Petersburg.

LARS KEPLER

Paret Alexandra Coelho Ahndoril och Alexander Ahndoril har sålt miljontals exemplar av sina internationellt hyllade kriminalromaner. Efter ett kort avbrott med den fristående thrillern Playground som utkom 2015 är de nu tillbaka med Kaninjägaren, den sjätte spännande delen i serien om poliskaraktären Joona Linna.

JESSICA FREJ

Hon slog igenom stort i ”Sveriges Mästerkock” på tv, inte minst för sin levnadsglada stil och syn på mat som en enda lång fest, vilket också avspeglas i titeln på hennes nya kokbok Fest på 30 minuter. Numera är Jessica Frej en uppskattad bloggare, matinspiratör, kokboksförfattare och tv-kock.

OLLE CARLSSON

Han fyllde Allhelgonakyrkan i Stockholm till bristningsgränsen under sina predikningar för ett par år sedan. I dag arbetar Olle Carlsson som kyrkoherde i Katarina församling och har tidigare bland annat skrivit om sin väg ur ett alkoholmissbruk. Nu är han aktuell med Stilla stund med barnen – 365 tankar för stora och små. En bok med kloka frågor och tankar att reflektera kring.

HELENA VON ZWEIGBERGK

Hon har blivit känd för sitt unika och träffsäkra sätt att skildra relationer. Nu är Helena von Zweigbergk aktuell med De behövande, ett möte mellan mor och dotter. Om barn, barnbarn och vardagsliv. Men under ytan finns det en hel del motsättningar.

MIKAEL LINDNORD & HUNDEN ARTHUR

De svenska multisportarna befann sig mitt i regnskogen i Ecuador under VM när de stötte på en tilltufsad hund, som bestämde sig att följa efter dem under det 700 kilometer långa loppet. Arthur är en sann historia om en oväntad vänskap. Om gatuhunden som hittade hem hos elitidrottaren Mikael Lindnord i Örnsköldsvik.

NÄR: Tisdag 29 november, kl 18.00–21.30. Insläpp kl 17:30.

VAR: Oscarsteatern, Stockholm.

BILJETTER: Ordinarie pris 365 kr

DU FÅR: En helkväll med spännande möten, vin, wrap + fin goodiebag!

I samarbete med Bonnierförlagen, Natur & Kultur, Norstedts och Läkarmissionen

VAR: Oscarsteatern, Kungsgatan 63

NÄR: 29 november 2016 kl 18:00

Biljetter hittar du här.