Årets gladaste fest hos Emma!

Dresscoden för dagen var "too much" jag och Emma Hamberg gick all in på glitter!

Vi fick någon idé om att posera som rivaler i en 80-tals såpa, men jag bröt ihop av skratt medan Emma var cool.

Igår var jag bjuden på fest hemma hos underbara Emma Hamberg. Och vilken FEST! Emma och hennes vänner som bor på samma våningsplan hade alla fest samtidigt! Så man kunde mingla omkring i 3 lägenheter. Otroligt mycket folk, många vänner, bekanta och nu en hel drös nya kompisar. Det var en sån där fest som är rakt igenom superlyckad. Många skratt och mycket dans! Bästa var dresscoden ”too much”. Alla glittrade och var så himla snygga! Gud vad jag älskar en bra fest!

Idag har jag dock inte mått så kungligt. Horisontalt läge, iskall cola, några chips och netflix har ändå gjort dagen uthärdlig. Nu är min sambo, som inte var med igår och därför mår strålande, iväg och handlar för att göra pizza till oss. Jag älskar honom. Hoppas ni njuter av en mysig söndag <3

Min episka agent Edit Künstlicher och ljuvliga Anette Rosvall

Recept på världens godaste och enklaste gnocci med tomatsås och parmesan kommer upp här imorgon! Stay tuned:) .