3 julklappstips – hemgjorda upplevelser

Ge bort en mysig frukost! Passar perfekt att ge till bästa kompisen, farmor, pappa, en kollega eller brorsan. Vem som helst som du vill sitta och småprata  med en hel morgon. Antingen bjuder du hem personen på frukost, erbjuder dig att komma hem till personen med frukostkorg eller så bokar ni bord på stan. Jag bor i Stockholm och gillar frukosten på Riche, Pontus in the air, Luzette och Wienercaféet 🙂

Amelia, allt om mat och lite korsord. Egentid börjar nu!

Hemmaspa-kit. En chokladask, några glossiga tidningar, badskum, te eller champagne och en hemgjord mysig playlist på spotify exempelvis. Perfekt gåva till vännen som alltid jobbar lite för mycket, eller till nyblivna föräldrar men då kan det vara bra att komplettera med barnpassning. En gåva som är lätt att göra personlig med skräddarsydda praliner och tidningar.

rosedrink

Drinkkväll med kompisarna! Den roligaste julklappen att ge till hela kompisgänget. En helkväll då ni provar roliga drinkar. Era favoriter sen många år, nya trendiga och gamla klassiker. En lång kväll som aldrig ska ta slut med rolig musik, glada vänner och färgglada drinkar. En drömklapp!