3 fina julklappar du hittar i mataffären

Riktigt god olivolja är det många som älskar men få som unnar sig. Köp en schysst olivolja och slå in det är faktiskt en ännu bättre gåva än en flaska vin. Du kan komplettera julklappen men en fin mattidning eller en god vinäger. En riktigt god olja är den här Olivolja I.G.P Toscano Fonte di Foianoolivolja

 

Choklad. Ja men säg den som inte uppskattar riktigt god choklad, det behöver inte vara krångligare än så:) Jättegod och supersnygg choklad som såklart också är god är den från Zotter. Här kan du läsa mer om den.

choklad-zotter

Marmelad. Ja alltså kanske inte vilken som helst, men den lite exklusivare sorterna passar perfekt att ge bort i julklapp ihop med en mumsig ost och fina knäckebröd. Min absoluta favoritmarmelad är fikon och lagerblad. To die for! Den hittar man här. 

fikon-och-lagerblad-marmelad

 

 

Alla mina julklappstips hittar du här, god jul!