God jul från Khao lak

Godmorgon och god jul till er! Här är det helt ljuvligt, jag hoppas dagarna här ska gå riktigt långsamt för det är så underbart. Men tiden rusar iväg trots att det enda vi gör är att läsa, sola, läsa, äta och promenera längst stranden. (okej vi jobbar pyttelite också, det är svårt att stänga av helt. Tur att jag och M är likadana på den punken annars hade det kanske blivit knepigt.).

Kan verkligen rekommendera Kantary Beach villas i Khao Lak. Eget litet hus, otroligt lugnt, många jättebra restauranger längst stranden, lite folk och fräscht. Här kommer massor av bilder från första dagarna. God Jul och kram på er!

Vårt lilla hus. Vardagsrum med soffa, litet pentry, stort badrum med badkar och dusch under bar himmel, och ett stort sovrum. Massor med förvaring och stilren inredning.

Sovrummet

Längst stranden är det minimalt med solstolar och ungefär 10 olika restauranger. Alla väldigt mysiga, genuina och schyssta.

lunch på en av restaurangerna vid stranden

böckerna jag fick med hemifrån. De två till höger är redan utlästa och Kvinnan på tåget är snart slut. Glad att jag lyckades få med så många!

Till frukost blir det yoghurt med nötter, frukt, kaffe och ibland en omelett.

Solen går ner vid 18.15 och då brukar vi gå till huset och sitta på terassen och titta på skymningen.

Mango med sticky rice, sjukt god efterrätt!

Krabborna gör så snygga mönster i sanden.

ÄLSKAR att det är så lite folk här. Otroligt avkopplande.

Minst en Pad Thai blir det om dagen. Godaste rätten tycker jag!

Massaman curry med grönsaker, så otroligt smakrikt och gott.

Långa promenader längst stranden både på dagarna och kvällarna. Över 14 000 steg om dagen har det blivit här, jag älskar att promenera i vattenbrynet. Bästa som finns.

Dricker flera kokosnötter om dagen här. Verkligen godaste som finns. Tror jag kommer sakna detta brutalt mycket när jag kommer hem