Lammkorv med tryffelmayo

Gäster i mellandagarna? Något som är hur enkelt som helst att svänga ihop men ändå supergott och som passar alla är de här lammkorvarna med trffelmayo. Godast att grilla om ni nu är sugna på att tända den såhär års, kan ju bli riktigt mysigt och så lite mulled wine i thermos kanske? Här kommer ett härligt recept hur som om ni är sugna på mellandagskalas med korv med bröd 2.0.

Foto: Lina Eidenberg

Lammkorv med tryffelmayo och rostad lök

Tid: 10 min
4 port.

4 st smala lammkorvar
1 msk smör att steka i
1 1/2 dl Majonnäs
1/2 tsk Tryffelolja
1 krm nymalen svartpeppar
1 dl rostad lök
8 skivor ljust bröd

Dela korvarna så de blir hälften så långa.
Stek korvarna så de får fin färg och är genomvarma.
Rosta bröden i brödrost.
Blanda majonnäs med tryffelolja och svartpeppar.
Servera korvarna i brödet med tryffelmayo och toppa med rostad lök.