Nu kör vi!

Jag älskar faktiskt att få börja ett nytt år. Nu har man sammanfattat det som hänt och det är dags att sätta igång med nya planer. Jag räknade efter igår och sorterade mina recept i datorn. Det är galet många, jag är imponerad av mig själv faktiskt. I år kommer jag göra ännu fler, det finns oräkneligt många idéer och jag längtar hem till mitt kök för att laga mat igen. I övermorgon landar vi hemma och jag blir helt lycklig över tanken på att få laga min egen frukost, lunch och middag igen. Hålla i kniven i min hand och långsamt hacka lite lök, fräsa något i stekpannan och känna dofterna i köket.

Iskaffe är verkligen det bästa för att bli pigg i värmen. idag har jag pysslat med excelfiler och andra krångligheter som kräver en skrap blick.

Iskaffe är verkligen det bästa för att bli pigg i värmen. idag har jag pysslat med excelfiler och andra krångligheter som kräver en skrap blick.

Såklart också MASSOR av ospännande grejer att ta tag i när man kommer hem, packa upp, räkningar, fakturor, mailkorgen, handla, tvätta osv. Men just nu väljer jag att bara tänka på det roliga nämligen mitt kök och alla nya härliga maträtter jag ska skapa där och dela med mig av till er. Så glad över att ni följer mig här på bloggen och mailar/kommenterar, det värmer verkligen. Tack till er. Hoppas ni har haft ett fint slut på året och också känner er inspirerade inför 2017.

Ett av mina mest uppskattade recept 2016 är min dragonkyckling, ni är massor av människor som lagat den och skickat bilder och meddelanden om hur mycket ni gillar den. Den är superenkel att göra så ni som inte testat den ännu, gör det ikväll! Man vill ju gärna börja året lika gott som det avslutades 🙂 Här är receptet.

Nu kör vi, ett nytt spännande matår har precis börjat!

Foto:Lina Eidenberg Adamo

Foto:Lina Eidenberg Adamo