3 bra grejer för att klara långflygningar!

kantary-beack-khao-lak

1.Hörlurar som tar bort ljud. Låter det otroligt, de är det också! Otroligt underbart att kunna lyssna på musik, se en film eller bara ha det helt tyst med lurar som tar bort allt kringljud från flyget. Dessa har jag.

2. Stödstrumpor. Alltså det är bara a och o. Gå till apoteket och köp ett par. Också ovärderligt när man står och jobbar långa dagar eller om man vill vara ute och dansa en hel natt efter jobbet en fredag så är stödstrumpor strumpbyxor sjukt bra för att slippa trötta ben.

3. Hudkräm. Man blir sjukt torr av flygluften och det är så obekvämt tycker jag. En ansiktskräm så man kan tvätta ansiktet och smörja in sig på nytt var tredje timme ungefär och en body lotion för händer och armar. Sen såklart läppbalsam så fixar man nästan hur många timmar som helst i luften.

Det här är mina 3 viktigaste grejer, sen så om jag hinner så vill jag alltid ha något extra snacks med mig. Ifall man inte gillar maten ombord så man har någon reservmat, eller om det blir massa förseningar. Måste ge en liten ros till Ving som vi flög med nu, faktiskt god mat på planet, mycket smak och mättande. Det är så kul när man får blir positivt överraskad. Vilka grejer är viktiga för er på flyget?

Nu ska jag kasta mig i säng. Imorgon börjar vardagen för mig igen och jag är extremt trött på grund av resan och tidsskillnaden så det ska bli ljuvligt att få krypa ner i sängen.