Tjejmiddag när det är som bäst!

tjejmiddag

Sara Begner en fantastisk kokboksförfattare, matskribent och vän till mig bjöd igår in till tjejmiddag i hennes nya lya i vasastan. Älskar tjejmiddagar, och speciellt med både nya och gamla vänner. Det var jag, min goda vän Anette, Sara och hennes bästis Lena som jag bara hälsat på tidigare. En sån där kväll när man dricker bubbel, pratar i mun på varandra, öppnar sig, utbyter erfarenheter och analyserar i timmar. BÄSTA SOM FINNS!

Sara bjöd på så mycket god mat och jag tänkte att ni ska få ett tips på världens smaraste och godaste dessert som hon svängde ihop till oss.

apelsindessert

Skalade och skivade apelsiner, toppade med granatäpple och nymalen kardemumma som serverades med supergod vaniljglass från Järnaglass. Så gott, så enkelt, så snyggt, så härligt!

Ikväll ska jag jag laga middag hos en kompis, behöver testlaga lite nya recept och då behöver jag folk som hjälper till att käka upp maten som blir lagad. Hoppas ni har en härlig fredag framför er!