Gourmand World Cookbook Awards – HURRA!

kokbo%cc%88cker

Jag sitter hemma i nattlinne och raggsockor och skriver recept för fulla muggar när det plingar till i datorn. Pressmeddelandet har precis gått ut. Nu är det officiellt! Min kokbok ”fest på 30 min” är nominerad i kategorin ”easy recipes” i Gourmand World Cookbook Awards. Jag är så obeskrivligt lycklig över detta. Jag brinner verkligen för visa att man kan laga riktigt god mat med enkla recept.

Jag är övertygad om att alla kan laga mat som är lika god som på restaurang om man bara vet hur man gör och har enkla tydliga recept med få ingredienser som finns i vanliga butiker. Då är det lätt att lyckas. Så att vara nominerad i just den här kategorin gör mig extra glad!

Foto: Johanna Kassel

Nu ska jag fira med att laga ännu mer mat, på söndag gästar jag nyhetsmorgon och då kommer jag bjuda på en superenkel och jättegod trerätters så de är dom recepten jag provlagar och skriver idag, stay tuned!

Ps glöm inte att drömma stort och jobba mot dina mål varje dag, då blir det verklighet tillslut oavsett hur otroligt det verkar!

amelia-erbjuande