Sveriges mästerkock -premiär idag!

Jag visste redan som 10-åring vad jag skulle bli när jag blev stor. Tv-kock. Jag har alltid älskat att laga mat, äta mat och hitta på nya recept. Jag kollade som en besatt på de amerikanska, brittiska och australienska Masterchef och när jag fick höra att programmet skulle komma till Sverige var jag 21 år och skickade direkt in en ansökan. Så här såg det ut då.

Jag är så otroligt glad över att jag fick möjligheten att vara med i Sveriges mästerkock och ännu gladare över att jag fortsatt utvecklas, laga mat och jobba med mat. Efter 6 år i branschen, 5 kokböcker, 100-tals matlagningsprogram, kurser och obeskrivligt mycket mat känner jag mig inte längre som en amatörkock utan titulerar mig stolt som kokboksförfattare, matskribent och tv-kock. Och jag är djupt tacksam över att Leif, Per och Markus gav mig en riktigt bra start!

Skål och tack Leif <3

Skål och tack Leif <3

Jag har jobbat väldigt hårt för att vara där jag är idag och kan säga att det går om man är beredd att göra allt, lite till och alltid, alltid fokusera på att utvecklas och bli bättre. Våga följa din dröm, det är med facit i hand det absolut bästa man kan göra för sig själv. Det är verkligen inte lätt, men det är alltid värt det och man har roligt längst vägen.

Vad drömmer du om?

Just nu drömmer jag om ameliaresan i vår, för att jag ska å bra behöver jag både små och stora drömmar att se fram emot.

Just nu drömmer jag om ameliaresan i vår, för att jag ska å bra behöver jag både små och stora drömmar att se fram emot. Klicka på bilden om du vill hänga med oss till Palma.