Världens minsta semla!

chokladkompaniet-minisemla

Sitter och förbereder det sista inför morgondagens sändning och njuter av den här lilla chokladpralinen i semmelform. Så god, så söt och så bra idé av chokladkompaniet. Jag kommer köpa många sånna här, eftersom jag älskar allt som smakar semla. Vad tycker ni ska en semla vara en semla eller gillar ni hybriderna?

minisemla-chokladsemla

Jag lagar mat i Nyhetsmorgon från 07.58. Det är många små detaljer att fixa med innan medverkan. Handla, planera momenten, välja kläder/smycken/skor och packa ner alla köksprylar och porslin. Nu börjar jag bli klar och är så nöjd med temat. Jag kommer visa hur man kan laga en fantastisk tre-rätters på en halvtimme med konserverade och frysta produkter. Jag har också försökt att så långt det går använda grejer som jag tror många av oss har hemma redan eftersom jag vet att det är många som har kanske en extra tunn plånbok just nu.

nagellack

Och som ni ser måste jag verkligen fixa naglarna tills imorgon. Tror faktiskt det blir det ljusgröna lacket! Hoppas ni har en mysig lördag, ses imorgon!