Fika med Fredriks Fika

vetekatten-semla-glutenfritt

Det finns eventuellt ingen gladare person än Fredrik. Idag bestämde vi träff på Vetekatten för att ta en riktig fika. Svart kaffe och en helt vanlig semla. Eller glutenfri för mig del, vilket de har på vetekatten. TACK FÖR DET! Så lyxigt!

fredriks-fika-blogg-semla

Vetekatten vid femtiden är rätt fullsatt, men jag tror ändå jag och Fredrik lyckades störa mest. Helt oskyldigt men när vi ses är det inte en tyst sekund, vi bara skrattar.

jessica-frej-blogg

Så otroligt välbehövligt en genomgrå januaridag att få sitta en timme med en kompis och dricka 5 koppar kaffe, äta semla och bara skratta. Nog mer värt än massage, träning, meditation och allt sånt sammanlagt!

semla-vetekatten-glutenfritt

Så vad vill jag säga med detta? Jag tror något i stil med:

  1. Ät mer semlor
  2. Drick för mycket kaffe
  3. Umgås med vänner som skrattar mer än de pratar.

=Det är bra!

Vill du bjuda en kompis på fika så tycker jag du ska bjuda på min pepparkakstårta. Mjuk pepparkaka är gott året om, precis som semlor (det kommer aldrig ske att jag väntar till fettisdagen jag försöker istället hinna njuta av så många som möjligt). Nu kan ni kika under kategorin ”sött” eller ”salt” för att hitta till olika recept här på bloggen eller använd sökfuktionen som jag fick installerad förra veckan så hittar du enkelt mellan alla mina olika recept.

Nu ska jag kika på ”Sveriges mästerkock” och äta en på tok för sen middag, ses imorgon!