Fredagspepp!

Man ska gå till sitt favoritkonditori och köpa en eller ett par riktigt goda bakelser, sen ska man njuta den tillsammans med ett iskallt glas bubblig dryck med valfri procenthalt.

bakelse

På med din absoluta favoritmusik och njut av stunden. Livet är här och nu och det gäller att leva det till max. Tycker du att jag är provocerande positiv? Det är sån jag är för det mesta, och det är faktiskt så att livet blir sjukt mycket roligare om man njuter av det och försöker se varje händelse som något meningsfullt och bra. Det går inte alltid men lyckas man till 90% så är man nästan alltid glad.

Jag snubblade över den här listan här på amelia, så jag har faktiskt stöd i min tro :). Och om man tycker det är jobbigt det här med positivt tänkande så kan jag bara säga att det är svårt att vara nere efter en riktigt god bakelse, så det är alltid en bra idé att njuta av god mat! GLAD FREDAG VÄNNER <3!

jessica-frej