Helg på Gotland <3

farosund-vinter

Gotland vintertid är om möjligt än mer magiskt än sommartid. Jag älskar den här ön mer än jag kan beskriva. Hela jag känns helt komplett när jag kommer hit. Sen de tidiga tonåren har jag jobbat för att hitta ett sätt att kunna vara här mer året om och det blir mer och mer för varje år. Helt underbart. Den här helgen har jag bara haft jobb som jag kan göra så länge jag har dator och internet så i fredags kväll åkte jag och pappa över med sista båten.

langhammarsr-rauk-fa%cc%8aro%cc%88

Vädret har varit underbart, sol och kring 0 grader. Vi har varit på Fårö, jag har varit ute och sprungit, vi har hängt på lokala puben, käkat färdig gulaschsoppa, hasat omkring i raggsockor och druckit nescafé. Total avkoppling.

fa%cc%8aro%cc%88-rauk-gotland-langhammars

Nu hem till stan och ta tag i lite mindre avkopplande uppgifter och reda ut några missförstånd. Missförstånd är det mest störiga som finns by the way. Man tror att man pratar samma språk och är med på vad man menar men sen visar det sig att man hade helt olika uppfattning ändå. Bara att kavla upp ärmarna och bryta ner saker till kärnan och sen komma klokare ut det hela men hade  det inte varit enklare om det fanns en sladd så man bara kunde koppla ihop med sina vänner, kollegor, familj och synkronisera sina bilder:) Någon mer som är sugen på det?

farosundsmarina

Skönt att jag haft en lång härlig helg att kunna sortera mina egna tankar på, då blir allt ändå såpass mycket enklare 🙂 Hoppas du också haft en fin helg!