Att hitta på världens bästa traditioner!

En gång varje år så går jag, min syster och min farmor på Pedikyr och lyxig middag på stan. Det är vår födelsedagspresent och den är helt jäkla underbar. Vi har gjort det här i många år nu och jag älskar sånna här egen påhittade traditioner. Det gör livet så mysigt. Har ni någon egen tradition som återkommer varje år?

Min snygga farmor och jag, två äkta livsnjutare och bästisar.

Jag valde glitter röd och farmor sin favoritfärg grön. Min syster Julia hoppade lacket, kan för mitt liv inte förstå varför. Så himla fint med målade tånaglar.

Middag blev på Riche, alltid gott och härlig stämning.

Klassisk råbiff till farmor.

Jag valde en supergod ankconfit med bönor och potatispuré.

Min syster Julia är vegan så köket svängde ihop en härlig rätt med rotselleri och ärtkräm.

En helt perfekt onsdag, nu ska jag och mina glittriga tår skaffa sig lite skönhetssömn. Kommentera gärna med era bästa egna traditioner, jag är sugen på att ha fler sånna här grejer i min kalender.