Det bästa med mina vänner!

Det är så kul att jobba med det jag jobbar med eftersom det gör att jag lär känna massor med människor i mat, bak och konditorsvängen. Det är så lyxigt inte bara för att de är härligt med många roliga kompisar utan också för att man kan lära sig så mycket av varandra.

img_0109

Och det bästa av allt är att man blir bjuden på så mycket goda saker. En vän Fredrik Gustavsson som var med i dessertmästarna 2014 skickade igår över helt överhärlig chokladask till mig för att han ville att jag skulle provsmaka och ge feedback. Inte så jobbigt. Askarna har han och hans kollegor gjort till alla hjärtans dag och då och då finns det unika askar att beställa här. Så kul med en extra personlig chokladask att ge bort, eller hur?

Nu blir det söndagsmys med smaker som brynt smör och havtorn, citron och dill, grönt te med vanilj osv. DRÖM.